Resultats de la cerca frase exacta: 14

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. pastís de rovell d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís d'origen andalús elaborat amb rovells d'ou, farina de blat de moro i almívar, i cuit al bany maria. [...]
2. brou amb rovell d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. consomé amb rovell d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. arròs amb ceps, tòfona i rovell d'ou de corral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. bolets de tardor saltats amb herbes del Montseny i rovell d'ou de granja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. pastisset de lluna
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastisset dolç de forma rodona o quadrada, farcit de pasta de llavors de lotus o de mongetes vermelles, sovint amb un rovell d'ou d'ànec en salaó sencer al centre i decorat a la part superior amb sinogrames i motius diversos en relleu, que es consumeix tradicionalment a la Xina durant la Festa de [...]
7. ou mil·lenari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina xinesa consistent en un ou dur de gallina, ànec o guatlla, amb la clara de color d'ambre i el rovell de color verd negrós, de textura gelatinosa i gust fort, que es prepara colgant l'ou cru en un medi alcalí, tradicionalment una barreja de calç, cendra, sal i argila, durant un [...]
8. gema
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dolç sec compost de sucre i rovell d'ou. [...]
9. acolorir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Donar color a un preparat mitjançant l'addició d'algun producte, com ara tomàquet, safrà o rovell d'ou. [...]
10. pepitòria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Guisat d'ocell de corral, sovint una gallina o un pollastre, cuit en una salsa elaborada a base de ceba, all, julivert, ametlles i rovell d'ou dur. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>